Congres LVMP

Frisse neus activiteit

Op donderdag is er de mogelijkheid om tussen 13.00 uur en 15.00 uur er even lekker op uit te trekken. We zitten in een prachtige omgeving met schitterende natuur en geschiedenis. Omdat we materiaal en gidsen vooraf moeten vastleggen, vragen we u nu alvast aan te geven waar u aan deel wilt nemen. Wanneer u zich opgeeft voor het mountainbiken, geef dan aan of u zelf materiaal (fiets/helm) hebt of dat wij daarvoor moeten zorgen.

We gaan ervan uit dat wanneer u zich opgeeft voor mountainbiken u dit ook daadwerkelijk gaat doen, zodat we niet voor niets kosten maken.

U kunt kiezen uit:

Mountainbiken o.l.v. instructeur

Mountainbiking is per definitie avontuurlijk. Vanzelfsprekend dient men daarbij rekening te houden met de garderobe. Speciaal ATB-schoeisel of op zijn minst een paar stevige wandelschoenen zijn geen overbodige luxe. Mountainbikes (ATB’s) zijn niet voorzien van spatborden. Het moge dus duidelijk zijn dat u voor een tocht niet in het zondagse pak aan de start verschijnt.
De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om te fietsen in een adembenemend mooi en gevarieerd landschap. Normaal gesproken moet een ieder die beschikt over een enigszins redelijke conditie de tocht probleemloos kunnen afleggen.
Wij hanteren daarbij het motto “samen uit, samen thuis”. De uitdaging en het avontuur schuilen niet in de snelheid, veeleer in het ontdekken van haast onbereikbare, verscholen plekjes met haar aparte charmes. Gezeten op een mountainbike gaat er een wereld voor u open.

Bent u een geoefende Mountainbiker en u wilt er zelf met een mooie GPS route op uit trekken is dat ook mogelijk.

Wandeling o.l.v. een gids

Er zijn mensen die niet warm lopen voor super sportieve activiteiten of daar niet aan mee kunnen doen. Voor deze groep hebben wij een heel leuk alternatief. Een schitterende wandeling door het Vijlenerbos. We wandelen over de smokkelpaden en horen wat daar allemaal vroeger gebeurde. We leren iets van de geschiedenis van Vaals maar ook over het Vijlenerbos. Natuurlijk wordt de flora en de fauna niet vergeten. Daarbij kunnen de deelnemers genieten van prachtige plekjes en uitzichten.


GPS Wandeling zelfstandig

Een prachtige natuurwandeling door de velden en bossen gelegen rondom kasteel Vaalsbroek.
Samen met de GPS gaat u alleen of ik kleine groepjes een wandeling maken.
GPS betekend Global Positioning System of wel navigatie systeem.
Onze instructeur gaat de deelnemers helpen met het instellen van de GPS en daarna kunt u zelfstandig op pad. Wij zorgen voor een route van 5 en 7 km.

Wellness, zwembad, fitnessruimte

Het hotel heeft prachtige wellness ruimte, een zwembad en een fitnessruimte.
U kunt hier als gast kosteloos gebruik van maken. Badkleding is verplicht in zowel het zwembad als de sauna.

Er zijn ook mogelijkheden om een behandeling in te plannen (op eigen kosten). Plekken daarvoor zijn beperkt, dus wilt u dit graag, geef dat dan even per mail door aan info@morganiseren.nl dan reserveren we dat voor u.

 

Voorafgaand aan het congres krijgt iedereen de mogelijkheid aan te geven waar hij/zij aan wil deelnemen. Je ontvangt hierover van ons bericht. Voor de eerste 2 onderdelen moeten gidsen en ander materiaal gereserveerd worden vandaar dat we het vooraf moeten weten. Dit onderdeel van het programma is geen verplichting. Je kunt ook ervoor kiezen even helemaal niks te doen en je terug te trekken op je kamer oid.