Congres LVMP

LVMP congres 2024

* De groep is vol!*

** Wilt u op de reservelijst, stuur dan een mail naar info@morganiseren.nl**

 

 

Vier jaar sinds het laatste Davoscongres, is het weer tijd voor het tweejaarlijkse LVMP-congres. Het laatste congres in Vaals is vanwege uitstel nog niet zo lang geleden. En nu mogen we weer! Met veel zorg is een fantastisch programma samengesteld, met als overkoepelend thema

AAN DEN LIJVE!

Dat lichaam en psyche onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden weten wij als geen ander. In dit mooie congresprogramma komt de behandeling van jong en oud uitgebreid aan bod. De krachtige combinatie van natuur, bewegen en psychologie mogen we aan den lijve gaan ervaren. We gaan leren hoe sensorimotor psychotherapie toegepast kan worden. Uiteraard mag de transdiagnostische therapievorm ACT en de behandeling van bodydismorphic disorder, chronische pijn, trauma bij kinderen, seksuele stoornissen en slaap niet ontbreken. Ook zal een inkijkje worden gegeven in de ontwikkeling van artificiële intelligentie in de zorg. En als uitsmijter mogen we zelfs gaan meekijken bij de PMT-er en collega psychologen in het Astmacentrum in Davos! Inschrijven dus! Kijk verder op deze website om alle onderwerpen en sprekers uitgebreider te zien.

Naast het inhoudelijke programma, dat met name in de ochtend en avond plaats zal vinden, is er in de middagen ook volop ruimte voor ontspannende activiteiten in de mooie omgeving (zoals skiën en wandelen) of in het hotel (sauna, zwemmen).

Tot slot: het congres is een uitstekende gelegenheid om mensen uit je eigen vakgebied beter en op een andere manier te leren kennen, te netwerken, ervaringen te delen, en hier vervolgens op je werk weer je voordeel mee te kunnen doen!

Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt.